Contact, reserveren en openingstijden

 

Als je een vraag hebt over onze workshops of je wilt overleggen over de mogelijkheden die Winery & Herbs biedt, bel ons of stuur een mail.

Contact

 

Als je een vraag hebt over onze workshops of je wilt overleggen over de mogelijkheden die Winery & Herbs biedt, bel ons of stuur een mail.

Wil je een kampeerplaats bespreken mail dan de periode, naam en telefoon nummer. U ontvangt dan een reactie om een kampeerplaats vast te leggen.

Wanneer is wat open?

 

Onze winter openingstijden:

Bezoekerscentrum, winkel en tuin. We zijn vanaf 1 november alleen open op zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur. In verband met Cornona hebben we extra regels in onze winkel. (vanaf 26 maart 2021 zijn we weer  van vr t/m zo open).

Activiteiten: vergaderen, workshops, uitjes,  rondleidingen op alle dagen mogelijk op afspraak, maar nu in verband met corona zijn deze bedrijfsonderdelen gesloten. Voor reserveringen neem contact met ons op.
Onze camping is weer open op 26 maart 2021. Boek tijdig voor een plaats.

Op de kaart

 

Boxtelseweg 23
5481 VE Schijndel, NB
Nederland
06 – 42718829
info@wineryandherbs.nl

Reserveringen , vragen en opmerkingen:

    Back to Top

    MMMMmm Koekjes!

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>