Partners waarmee wij samenwerken

Winery & Herbs werkt in de regio met vele partners samen. Voor de camping, toerisme en recreatie met de Stichting Vrije recreatie en de Verenigde Recreatieondernemers uit Meiereijstad. Verder zijn we lid en bezoekers centrum van het nationaal landschap “Het Groene Woud” en de coöperatie Aa-Land. We werken veel samen met producerende ondernemers onder het “RIJP” concept, waarbij we met 30 boeren rechtstreeks aan consumenten en streekwinkels onze producten leveren. Ook zijn onze producten in andere streekproductwinkels in de regio te koop.

Stichting Vrije Recreatie

 

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Bent u al donateur van de SVR? Wordt dan donateur van de SVR en ga lekker kamperen op een SVR-camping in Nederland of in het buitenland! En geniet van de extra informatie en kampeerkortingen. Kamperen op onze wijnboerderij is een vakantie zonder toeters of bellen voor gezinnen met kinderen als echtparen zonder. Wij bieden gastvrijheid aan iedere vakantieganger.

svr logo

Met de camper op onze camping?

 

Via Campercontact kunt u onze camping snel en makkelijk vinden. Campers kunnen gewoon op onze camping staan als we plaats hebben. Probeer wel vooraf te bellen en reserveer een plaats op onze camping in Schijndel.

campers

Waar kan ik eerlijk winkelen?

 

Winery & Herbs werkt samen met veel andere ondernemers om elkaar te versterken. Onderstaande sites geven meteen inzicht in een aantal on-line winkels waar u nu kunt bestellen.

Koop nu rechtstreeks boerenproducten via support your locals brabant.

Fair trade Meierijstad

Zijn er groepsaccommodaties in de buurt?

 

In de nabije omgeving zijn diverse groepsaccomodaties in verschillende prijsklasse en luxe. Bekijk de sites eens en wellicht kunt u van daar uit bij ons met je familie of groep een leuke workshop bij ons volgen. Heb je interesse in een workshop? Kijk dan op deze pagina.

workshop bij Winery and Herbs

De Wilgen in Erp; tot 14 personen
Ballon Airpoort in Haaren; van 4 tot 20 personen
Het Brabantse Gevoel in Eerde; van 20 tot 30 personen

Kun je stage lopen bij Winery & Herbs?

 

Winery & Herbs is een officieel leerbedrijf. Elk jaar lopen er studenten stage vanuit verschillende opleidingen op MBO / HBO niveau. Stages variëren van meewerk / oriëntatie stages tot het uitwerken en uitvoeren van opdrachten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

stagiaires en vrijwilligers bij Winery & Herbs

Andere streekproductwinkels in de buurt?

 

De producten van Winery & Herbs zijn op meerdere locaties te koop. Ook zijn in deze winkels talloze andere producten te koop.  Van het eigen bedrijf of ook van nadere bedrijven in de regio. Bezoek deze winkels ook eens!

Winkelen bij Winery & Herbs

Bed & Breakfast & Hotel accomodaties

 

Als u komt kamperen en u heeft gasten die niet in de camper, caravan of tent kunnen slapen is een hotel of bed & Breakfast wellicht een oplossing. Waar kun je terecht?

Herkenhoek Heeswijk-Dinther
Hotel de Leygraaf in Heeswijk-Dinther
Weidonk in Schijndel
Hof van Eerde in Eerde
B&B “Het Zand” in Heeswijk-Dinther

Bed & Breakfast

Meer toeristische informatie?

 

Wil je meer toeristische informatie hebben, surf dan eens naar deze sites.

Abdij koningshoeven bij tilburg
Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>