Jam, chutneys, honing mosterd

 

In onze tuin groeien zo`n 500 soorten planten, waaronder veel vruchten. Hiervan maken we allerlei jams, chutneys, oliën, azijnen, siropen en nog veel meer lekkers. We hebben ook bijenkasten staan en je kunt bij ons dus ook eigen honing kopen. Hieronder is een aantal van onze producten beschreven, maar lang niet allemaal. Kom gezellig naar onze winkel en zie wat de natuur nog allemaal meer voor ons maakt.

peren walnoot chutney

Peren -Walnoten Chutney

 

Chutney is een zoetzure smaakmaker die je net als mosterd kunt eten, bijvoorbeeld bij kaas of vleeswaren. Je kunt hem ook toevoegen aan stoofpotten of sauzen, om net wat extra smaak toe te voegen.

kweepeer pasta

Kweepeer pasta

 

Fris zuur en zoet te gelijk, is zacht van structuur. Lekker als jam maar ook bij stevige kaassoorten zoals Manchego of blauwe geiten kaas samen op een tapas plankje met vijgen of druiven.

kweepeer jam

Kweepeer jam / Gelei

 

Zacht van structuur en met een zuurtje in een zoete jam/gelei. Heerlijk op de boterham maar ook lekker in de yoghurt.

Mosterd

Grove Mosterd

 

De mosterdzaadjes worden geweekt in azijn en na een bepaalde periode van inweken gaat de mosterd in de postjes. Een zacht zure pittige mosterd. Lekker voor bij de kaas of worst.

Aardbei-rabarber jam

Aardbei-Rabarber jam

 

De meest favoriete jam bij vele klanten van ons. Heerlijk voor op de boterham, maar ook voor in de yoghurt, op gebak en vele andere toepassingen.

Blauwe bessen jam

Blauwe bessen jam

 

Gezond, lekker en heerlijk op kreckers.

Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>