Kerst- en nieuwjaars pakketten

Bij Winery & Herbs maken we zo`n 80 producten zelf, die we ook in onze winkel verkopen. De grondstoffen produceren we allemaal zelf. Ook verkopen we steeds meer producten van collegae uit de buurt. Heeft u een kerst pakket nodig. Kom gerust eens kijken in onze winkel. Hieronder vindt u voorbeelden van mogelijke pakketten. Natuurlijk kunt u ook zelf een keuze uit de verschillende producten maken.
Ook is er de mogelijkheid om het kerstpakket uit te breiden met Handmade leren accessoires van Belle’s Bags, kaasjes of andere streekproducten.

Beleef en geniet kerst pakket 1

– Fles rode wijn
– Fles witte wijn
– Mosterd
– Kweepeersaus
– Chutney
Alle producten zijn met zorg gemaakt op ons eigen bedrijf. Welke wijn er gekozen wordt (druiven of vruchten wijn) is aan u. Maar u kunt zich ook laten verrassen door de keuze van de wijnboer.
Heerlijk bij de wijn en een eigen gekozen stukje kaas(dit zit niet in het pakket maar kan wel toegevoegd worden op aanvraag) geniet u van de mosterd maar ook de chutney en kweepeersaus die uw kaas (of vleeswaren) een extra twist geven.
Kosten per pakket €27,50
Het pakket wordt geleverd in een feestelijk duurzaam tasje.

Beleef en geniet kerst pakket 2

– Fles rode of witte wijn
– Fles spelt bier enkel
– Fles spelt bier dubbel
– Fles Vlierbloesemlimonade (aanmaaklimonade)
– Zakje kruidenthee (naar keuze)
De wijn komt uit eigen wijnmakerij en het bier van St. Servattumus uit Schijndel. Ook de limonade en kruidenthee komen uit eigen keuken. Vlierbloesem limonade is niet alleen lekker als limonade, maar ook heerlijk op vers fruit, over ijs of om je eigen “Hugo” te maken.
Kosten per pakket €21,50.
Het pakket wordt geleverd in een feestelijk duurzaam tasje.

Speciale producten voor kerstpakket

Handmade leren accessoires van Belle’s Bags. Het bedrijf Ellen Verhagen, een jonge onderneming die leren tassen en accessoires maakt.
Een sleutelhanger, mini portemonnee of armband. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Alt omschriving plaatje

Leren sleutelhanger

Mogelijkheid keuze ingestanste tekst. Prijs €4,50

Alt omschriving plaatje

Leren mini portemonnee.

Prijs €10,-

Alt omschriving plaatje

Armband luxe

Prijs €20,-

Alt omschriving plaatje

Armband basic

Prijs €16,-

Alt omschriving plaatje

Leren sleutelhanger in diverse modellen

Prijs €4,50

Alt omschriving plaatje

Leren sleutelhanger portemonnee

Prijs €7,50

Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>