Kruiden thee

Bij Winery & Herbs stellen we veel soorten kruidenthee samen. Myriam gebruikt haar kennis als herborist om theeën samen te stellen met de beste mengverhoudingen van de verschillende kruiden. De basis is natuurlijk om altijd een lekkere thee samen te stellen. Veel van de gebruikte kruiden groeien ook in onze tuin. In onze winkel hebben onder andere thee voor elk jaargetijde. Lente thee, zomer thee, winter thee. Kijk verder voor onze thee soorten.

Wil je meer weten over het samenstellen van kruiden thee, vraag dan naar onze thee workshops.

Zomer thee

Zomer thee

 

Lekkere rustige thee voor een mooie zomerse dag. Kruiden in deze thee: Brandnetel, Citroenmelisse, pepermuntblad, frambozenblad, korenbloem, goudsbloem en paars rozenblad.

Avond thee

Avond thee

 

Een thee om  lekker bij te ontspannen op de avond. Bevat de kruiden oranjeblad, citroenmelisse, aardbeiblad, hopbel, anijszaad en korenbloem.

Bloemenmelanche

Bloemen melange

 

Deze thee is samengesteld uit de bloesems van verschillende kruiden. Rozenblaadjes, lindebloesem, korenbloem, goudsbloem, lavendel, kamille en vlierbloesem. Een zomerse thee met een verrassend volle smaak van zomerse bloemen.

kruidenthee

(B)Engeltjes thee

 

Een “ondeugende thee” met een lekkere smaak. Een thee in eerste instantie gemaakt voor kinderen om thee te leren drinken zonder dat er suiker of honing bij nodig is. Het is dus een zoetige thee.

Anijs zaad, brandnetel, venkelzaad, zoethout en citroenmelisse. (inhoud 75g)

kruiden thee

Familie thee

 

Een complexe thee naar een recept van de Oostenrijkse natuurgeneeskundige Maria Treben. Een volle thee voor iedereen in het gezin. Bevat de kruiden: Kruizemunt, marjoraan, tijm, aardbeienblad, bramenblad, brandnetelblad, dennennaalden, driekleurig viooltje, duizendblad, frambozenblad, zuring, hoefblad, vrouwenmantel, sleutelbloem, kamille, moerasspirea, lindenbloesem, madeliefje, goudsbloem, melisse, kleefkruid, rozenblad paars, kaasjeskruidbloem, vlierbloesem en hondsdraf.

Winter thee

Winter thee

 

Een warme thee, complexe thee, die door de hibiscusbloem een frisse smaak krijgt die af en toe vraagt om een lepeltje honing. Anijs zaad, Hibiscus, Kruizemunt, Zoethout, Salie, Tijm, Goudsbloem.

thee voor keel en luchtwegen

Thee voor keel en luchtwegen

 

Lekkere thee voor als je verkouden bent. Ingrediënten: anijszaad, kaasjeskruid, salie, tijm, heemstblad, Iers mos, longkruid, driekleurig viooltje, weegbree, kamille en pepermunt. Gebruiksaanwijzing: per kop 1-2 theelepels kruiden, heet water opgieten en 5 -10 minuten laten trekken.

Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>