Onze wijnen

Bij Winery & Herbs maken we onze wijnen op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Dit geeft een verrassend pallet aan smaken en geuren. We maken niet alleen rode, rosé en  witte druivenwijnen, maar ook vruchten wijnen. Alle grondstoffen produceren we zelf in onze tuin. Kom gezellig proeven in onze wijnmakerij en koop een fles om thuis lekker na te genieten. Laat u verrassen door de verrassende smaken.
De druivenrassen die we hebben behoren tot de nieuwe generatie. Deze zijn veel minder vatbaar voor schimmelziekten als echte en valse meeldauw en botrytis. Daar waar ze in zuid Europa om de 10 dagen moeten spuiten met gewasbeschermingsmiddelen, hoeven wij dat niet te doen.
Als je onze wijnen proeft, oordeel dan pas na het derde slokje. Nieuwe rassen leveren ook nieuwe smaken in je smaakpallet op. De wijnen zijn te leveren zo lang de voorraad strekt. Op een bepaald moment is een jaargang op en volgt een nieuwe jaargang. We hebben genoeg keuze om uit te proberen. Proef de wijnen uit ons sortiment. Er zit er altijd wel een tussen die
je verrassend en lekker vind!

palatina-Winery & Herbs

Palatina

 

Deze wijn, uit 2016, is gemaakt van druiven van het ras Palatina. Het is een medium wijn met een lichte muscaat smaak. Een kruidige wijn,  heerlijk om zo te drinken of bij een ligt kaasbuffet.

Bianca

Labyrint wijn “Bianca”

 

Deze witte labyrint wijn uit 2017, is een licht fruitige witte wijn gemaakt van het ras “Bianca”. Het is een wijn met een fris zuurtje. Geschikt voor bij de asperges, visgerecht of lekker bij warm weer op het terras.

Solaris

Solaris

 

Deze wijn uit 2016,  is gemaakt van het vroege druiven ras Solaris. Deze druif rijpt eind augustus / begin september al af en geeft een fruitige wijn, heerlijk voor de warme zomeravond.

labyrint wijn

Labyrintwijn

 

Deze medium wijn, uit 2015, is gemaakt van een 8-tal rode druivenrassen. Een complexe rode wijn met veel smaak elementen. Goed te combineren met vleesgerechten, niet sterk gekruide droge worst. Ook een goed glas wijn voor in de avond.

Rondo-Regent

Rondo / Regent wijn

 

Deze labyrint wijn uit 2016, is gemaakt van de rassen Rondo en Regent. Het is een lichte, frisse, fruitige rode karakteristiek wijn. Een beetje astringent. Goed te schenken bij vleesgerechten of bij kaasplankjes.

labyrint wijn

Labyrint wijn

 

Deze half droge wijn uit 2017  is gemaakt Marechal Foch druivenwijn, gemengd met 2 andere wijnen (rondo/Florental en divers). Het is een ronde wijn met hout tonen en zachte afdronk.

Cabernet

Cabernet

 

Deze wijn uit 2018 is gemaakt van de rassen Cabernet Cantor en Cabernet Cortis. Het is de eerste jaargang wijn van deze nieuwe rassen op ons bedrijf. Het zijn vruchtbare rassen die een stevige druif geven, waaruit je een mooie wijn kunt maken. Deze fruitige en soepel drinkende wijn is heerlijk om zo te drinken. Smaakvol en een mooie afdronk. Doet het goed bij rood vlees gerechten.

Aronia wijn

Aronia wijn

 

Deze vruchtenwijn is gemaakt van appelbessen. Dit is een fruitige wijn, heerlijk bij het haardvuur. Deze wijn is gemaakt van appelbessen. Het fruitige en soepel drinkende vruchtenwijn.

mousserende wijn

REBEL

 

Specialiteit van het huis is deze mousserende vruchtenwijn. Hij wordt op de champagnoise manier gemaakt, dus met hergisting op de fles. Een heerlijk fruitige feestelijke wijn.

kruisbes wijn

Kroezelwijn

 

Deze kroezelwijn uit 2014 heeft een verrassend milde smaak. Hij is gemaakt van kruisbessen en witte bessen en is een lekkere terraswijn.

Rabarber wijn

Rabarberwijn

Rabarberwijn is een van onze specialiteiten. Laat u verassen door zijn wijnachtig karakter. Deze wijn heeft een soepel afdronk en drinkt heerlijk weg op en zwoele zomeravond op het terras of `s avonds op de bank.

Aronia zoete wijn

Aronia zoet

De enige zoete wijn in het assortiment van Winery & Herbs. Hou je van wat zoeter, dan moet je deze bijzondere fruitige wijn zeker proeven. Kruidig vruchtenwijn met veel karakter.

Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>