Vergader accommodatie

 

Winery & Herbs is een ideale locatie om te vergaderen in een rustige buitenomgeving.

We beschikken over een ruime vergader accommodatie, trainings locatie met alle voorzieningen die nodig zijn. Afhankelijk van de vergaderopstelling kun je terecht met een groep van 20 tot 30 personen.

De vergaderruimte bevind zich op de eerste verdieping van ons bezoekerscentrum. Hier bevind zich ook een kleinere vergaderruimte voor 8 personen.

Op de begane grond bevindt zich een kleinere vergader accommodatie, geschikt voor 10 personen.

Winery & Herbs is een mooie locatie om vergaderen te combineren met teamwork sessies of workshops.

Standaard voorzieningen:
– Beamer, schermen
– Geluid
– Microfoon
– White boards
– Prachtige buitenlocatie

Grote vergaderruimte bij Winery & Herbs

Grote vergader zaal

 

De grootte vergader zaal is geschikt voor 20 tot 25 personen. Afhankelijk wat de doelstelling van de bijeenkomst is. Wil je intensief vergaderen en werken dan is dit goed mogelijk met een groep tot 20 personen. Wil je in kleine groepen kunnen werken, zijn 2 andere ruimten in te zetten. De ontvangstruimte beneden en de kleine zaal boven.

In de grote vergaderzaal is een vaste beamer en geluidsinstallatie aanwezig. Ook kun je gebruik maken van flap-over (mobiel) en 2 vaste white boards. In de vergaderzaal is een keukenblok aanwezig met warm en koud water.

Ook is het mogelijk de faciliteiten van de tuin te gebruiken en / of actief workshops in te plannen voor teambuildingsactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Kleine vergader zaal

Kleine vergader zaal

 

De kleine vergaderzaal is te gebruiken voor een groep van maximaal
8 personen. Indien gewenst kan hier een los scherm en een losse beamer in geplaatst worden. Je kunt ook vragen om een flip-over.

Een klein keukenblok met warm en koud water maakt onderdeel uit van deze ruimte.

Ook is het mogelijk de faciliteiten van de tuin te gebruiken en / of actief workshops in te plannen voor teambuildingsactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

beneden ruimte

Begane grond ruimte

 

De ruimte op de begane grond wordt gebruikt om mensen te ontvangen, gezellig te borrelen of na de ochtendvergadering te lunchen. Deze ruimte is ook beschikbaar als in kleine groepen tot 10 personen gewerkt moet worden.

Ook in deze ruimte kunnen we met een losse beamer en scherm werken. Ook hier is een geluidsinstallatie aanwezig.

Druiven labyrint

Locatie faciliteiten

 

Voor groepen die bij ons vergaderen kan ook gebruik gemaakt worden van de tuin, de wilgencirkel en het labyrint. Vooral bij teambuildingsactiviteiten, groepscoaching en het stimuleren van projectsamenwerkingen kun je gebruik maken van onze faciliteiten. Daarbij kan ook begeleiding gegeven worden.

Ook bij coaching en individuele begeleiding zijn onze faciliteiten in te zetten.

Vraag naar de mogelijkheden hiervan.

Buiten activiteiten

Al je met een groep bij Winery & Herbs vergadert, kun je ook gebruik maken van de tuinen. De tuin mag je gebruiken om bijvoorbeeld na de lunch even lekker uit te waaien en gewoon te wandelen.
De tuin kun je ook gebruiken om activiteiten uit te voeren. De invulling kan heel verschillend zijn.
Geef je individuele coaching, dan is het mogelijk om samen activiteiten in de tuin te doen, die op dat ogenblik passen bij de ontwikkelfase. Dan kan zijn samen al pratend bessen plukken, tot een meditatie en wandelen van het labyrint.
Ben je met een groep dan kun je ook een groepsmeditatie inzetten en gezamenlijk het labyrint wandelen. Ideaal bij teambuildingsactiviteiten of voor het los trekken van “stroeve” verhouding in projecten tussen klant en producent.
Deze activiteiten kun je zelf begeleiden, maar het is ook mogelijk om begeleiding vanuit Winery & Herbs te vragen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om na een ochtend vergaderen `s middags gezellig met zijn allen een ontspannen workshop te doen.

Winery & Herbs kan de hele dag verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden van lunches en mogelijkheden van avond eten.

Wij willen graag je wensen horen en overleggen over de invulling.

Voor meer informatie over activiteiten rondom het labyrint en workshops, klik hier.

Lunch

Winery & Herbs kan voor je vergader dag ook de lunch verzorgen. Dit doen wij graag op maat. Dit kan een uitgebreide luxe lunch zijn, een eenvoudige lunch of kant en klare broodjes met een kop soep of zelfs een lunch die je voor een groot deel zelf met de groep tijdens een workshop klaar maakt.

Wij overleggen graag met je, zodat de keuze optimaal in het programma past.

Eenvoudige lunch

Diner

Winery & Herbs werkt samen met met een aantal uitmuntende cateraars. Wij kunnen dan ook elk diner verzorgen dat u graag wilt. Italiaans, een BBQ, hollandse stampot, noem maar op.

Wij overleggen graag met je, zodat de keuze optimaal in het programma past.

Luxe diner

Borrelhapjes

Soms wil je gewoon vergaderen van 15.00 uur tot 18.00 uur en dan nog even lekker na kletsen. Om mensen niet met een lege maag op pad te sturen kunnen we diverse borrelhapjes tot uitgebreide tapenades regelen, Al dan niet met een kop gezonde verse soep uit onze tuin.

Wij overleggen graag met je, zodat de keuze optimaal in je programma past.

tapenade
Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>