Werken bij Winery & Herbs

Winery & Herbs werkt samen met allerlei mensen. Vrijwilligers, studenten, statushouders, mensen die in een re-integratie zitten. Als mensen graag willen is er altijd wel een plekje bij ons. Werkzaamheden worden in overleg met elkaar afgestemd.

Winery & herbs biedt plek aan allerlei mensen. Wij zijn een erkent opleiding bedrijf voor studenten van LBO, MBO en HBO, die stage willen lopen. Ook komen er regelmatig buitenlandse studenten vanuit de HAS International Business stage lopen. Ook zijn wij het groene leslokaal voor leerlingen van Kentalis uit St- Michielsgestel.

vrijwilligers aan het bottelen

Vrijwilliger

 

Zoek je een leuke omgeving om vanuit je eigen kracht mee te helpen bij Winery & Herbs, dan ben je van harte welkom. Voor halve dagen, hele dagen, voor 1 dag in de maand, met je vriend of vriendin mee helpen. Veel is mogelijk bij Winery & Herbs. Op een ontspannen manier wordt hier samen met andere gewerkt aan mooie producten, die de natuur ons laat groeien. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

stage lopen

Stage lopen

 

Winery & Herbs is een officieel leerbedrijf. Elk jaar lopen er studenten stage vanuit verschillende opleidingen op MBO / HBO niveau. Stages variëren van meewerk / oriëntatie stages tot het uitwerken van diverse opdrachten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

blad plukken

Re-Integratie

Winery & Herbs is een bedrijf waar vanuit rust en eigen talent gewerkt wordt. Mensen met een burn-out, mensen die even geen betaald werk hebben, mensen met wat meer eigen wijsheden of uitgebreidere gebruiksaanwijzing,  komen hier tot rust, kunnen hun verhaal kwijt als ze dat willen, maken nieuwe contacten en (her)ontdekken zichzelf in hun een eigen tempo. Er is hier plaats voor iedereen die graag wil. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

leerlingen lager school leren met plezier

Voor scholen

 

Ook voor lagere scholen kunnen we excursies of mee-help-dagen organiseren. Niets is zo leuk dan kinderen te laten zien hoe je kunt zaaien, rabarber kunt oogsten of hoe kruiden groeien en waarvoor je die kunt gebruiken. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>