Workshops en Rondleidingen

 

Winery & Herbs laat zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en welke producten je ervan kunt maken. U kunt dat ook zelf komen doen in rondleidingen, workshops en familie uitjes.

We hebben diverse rondleidingen al dan niet gekoppeld aan een wijnproeverij, een lezing of een actieve kruidenworkshop. Wilt u een mooie dag met de hele familie of vriendengroep. Kom gerust een kijken. We overleggen graag met u om alle wensen te bespreken en maken graag een programma op maat.

wijnproeverij

Wijn Workshops

 

Wil je alleen of met een groep vrienden wijnen proeven? Wil je een rondleiding naar de wijngaard of in de wijnmakerij? Wil je een keer mee komen bottelen en zelf ervaren wat wijn maken is? Er is veel mogelijk op ons bedrijf. Kijk bij onze wijn workshops!

kruiden workshops

Kruiden Workshops

 

Wil je met vrienden en vriendinnen en een gezellige en / of leerzame middag? Maak zelf je kruidenolie of kruidenazijn. Wil je jam maken? Wil je zelf een kruidenthee samenstellen? Kijk bij onze kruiden workshops.

familie feest

Familie feesten – uitjes

 

Zoekt je een mooie locatie voor een familie uitje of feest. Wil je een fantastische trouwlocatie hebben? Wij stellen graag met je een totaal programma samen.

labyrint workshop

Labyrint Workshops

 

Winery & Herbs biedt een aantal arragementen aan rondom het unieke druivenlabyrint.

Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>