Labyrint workshops

 

Winery & Herbs biedt een drietal arrangementen aan rondom dit unieke druivenlabyrint. Hier een korte filmimpressie.

Groepsmeditatie

 

Onder begeleiding lopen van het labyrint.
(hele jaar / min. 5, max. 15 personen).
Heeft u nog nooit een labyrint gelopen? Wilt u deze ervaring graag delen met familie, vrienden of collega’s? Dan is dit groepsarrangement wat voor u. U krijgt uitleg over de tot standkoming van het druivenlabyrint en welke uitwerkingen het lopen van een labyrint kan hebben. Daarna start u met een meditatie in de wilgencirkel. Na deze meditatie gaat u één voor één het labyrint lopen. De sessie wordt weer afgesloten met een korte meditatie en het delen van ervaringen. (2,5 uur / € 24,50 pp.). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

winery & Herbs - meditatie
workshop labyrint lopen

Zelfstandig lopen druivenlabyrint

Zelfstandig in groepsverband het labyrint lopen: (hele jaar / min. 5, max. 15 personen).
Groepen die al vaker een labyrint hebben gelopen kunnen zelfstandig gebruik maken van de meditatieplaats en het labyrint. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en daarna kunt u volledig zelfstandig het labyrint gaan lopen en eventueel mediteren in de wilgencirkel (1-2,5uur / € 14,95 pp.). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Elke zondag 11.00 uur wandelen druivenlabyrint

Elke zondag, tijdens het kampeerseizoen kunt u om 11.00 uur aansluiten om het labyrint te lopen.  Iedereen die wil kan aansluiten. Wel vooraf aanmelden in verband met de maximale groepsgrootte. Na een korte meditatie met de groep gaat iedereen zelfstandig het labyrint lopen (1-2,5uur / € 14,95 pp.). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Groeps oefeningen in het labyrint in Schijndel

Labyrint – teambuilding en vergaderen.
Heeft u zelf een bedrijf en wilt u gebruik maken van het druivenlabyrint, voor onder andere workshops en coaching trajecten? Dan kunt u terecht bij Winery & Herbs. Een workshop ruimte / vergader accommodatie is aanwezig. In overleg stellen wij graag een offerte voor u op.

labyrint lopen
Labyrint bij Winery & Herbs
workshop labyrint lopen
Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>