Wijn workshops en rondleidingen

 

Wilt je veel leren over de productie van druiven? Wil je meer weten over het maken van wijn? Of wil je gewoon een gezellige wijnproeverij en een wandeling door de tuinen naar de wijngaard? Het kan allemaal. Kijk hieronder verder naar ons aanbod. Heb je specifieke wensen? Kom gewoon eens praten.

Wijnproeverij

(hele jaar / min. 15 / max. 25 personen)
Een wijn proeven is meer dan even ruiken en een slokje nemen. Een wijn moet je ervaren, het liefst met al je zintuigen. Ruiken, kijken, proeven en beleven; dat staat centraal in deze workshop. Op een geanimeerde wijze worden u zintuigen geprikkeld en soms ook voor de gek gehouden. (1,5  uur / € 9,50 pp). Het arrangement is uit te breiden met koffie / thee / gebak en met een rondleiding naar de wijngaard.

wijnproeverij

Rondleiding Winery & Herbs

 

(april t/m oktober / min. 10, max. 25 personen)
Beleef het bedrijf van Winery & Herbs. Winery & Herbs is een bedrijf waar je kunt zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en waar je rust ervaart als je door de 2 ha grootte “tuin” wandelt. Je wordt rondgeleid langs een veelheid van gewassen, waarbij je een geanimeerde toelichting krijgt. Deze belevenis kun je ook iedere zaterdag ontdekken om 14.30 uur, of je nu alleen bent of met een paar vrienden. Graag vooraf reserveren. (1 uur / € 7,50 pp.). Het arrangement is uit te breiden met koffie / thee / gebak en wijnproeverij.

Rondleiding
wijnproeverij op de kamping

Rondleiding en wijnproeverij

 

(april t/m oktober / min. 10, max. 25 personen)
Winery & Herbs is een bedrijf waar je kunt zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en waar je rust ervaart als je door de 2 ha grootte “tuin” wandelt. Je wordt rondgeleid langs een veelheid van gewassen, waarbij je een geanimeerde toelichting krijgt. Na afloop van de rondleiding proef je 4 wijnen uit eigen wijnmakerij, waarbij je natuurlijk uitleg krijgt over deze wijnen van Schijndelse bodem. (2 à 3 uur / € 17,- pp.). Deze belevenis kun je ook iedere zaterdag ontdekken om 14.30 uur, of je nu alleen bent of met een paar vrienden. Graag vooraf reserveren.  Het arrangement is uit te breiden met koffie / thee / gebak.

Rondleiding en wijnproeverij – Luxe arrangement

 

(april t/m oktober / min. 10, max. 25 personen)
Winery & Herbs is een bedrijf waar je kunt zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en waar je rust ervaart als je door de 2 ha grootte “tuin” wandelt. Na een ontvangst met koffie of thee met iets lekkers, wordt je rondgeleid langs een veelheid van gewassen, waarbij je een geanimeerde toelichting krijgt. Na afloop van de rondleiding proef je 4 wijnen uit eigen wijnmakerij waarbij je natuurlijk uitleg krijgt over deze wijnen van Schijndelse bodem. ( 2 à 3 uur / € 22,50 pp.). Deze belevenis kun je ook iedere zaterdag ontdekken om 14.00 uur, of je nu alleen bent of met een paar vrienden. Graag vooraf reserveren.

rondleiding

Rondleiding en wijnproeverij

 

(hele jaar / min. 15, max. 25 personen)
Ruiken, kijken, proeven en beleven. Dat staat centraal in de workshop. Na een rondleiding in de wijngaard is het tijd om te proeven. Een wijn proeven is meer dan even ruiken en een slokje nemen. Een wijn moet je ervaren, het liefst met al je zintuigen.
In de workshop wordt uitgelegd hoe je een wijn kunt proeven. Geuren en smaken komen uitgebreid aan de orde. Na een reis door allerlei nuttige informatie wordt het proeven een echte ervaring. Prijs op basis van offerte; afhankelijk van groepsgrootte en aantal te proeven wijn. In overleg wordt het programma samengesteld en datum en prijs afgesproken.

Zelf mee helpen in de wijngaard en wijnmakerij?

 

(hele jaar / min. 1, max. 40 personen)
Ja dat kan. Je kunt op de boerderij van Winery & Herbs zelf zien hoe je wijn maakt en er zelf ter plekke aan mee werken. Van het snoeien van de druiven tot het plukken, de gisting, rijping en het bottelen. De werkzaamheden zijn seizoen afhankelijk. Bel ons op en vraag naar de mogelijkheden.

druiven mee plukken
druiven plukken
rondleiding kleinfruit proeven
druiven teelt
wijngaard
bottelen van de wijn
Back to Top

MMMMmm Koekjes!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Voor meer informatie bekijk ons privacybeleid: <a href="https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/">https://wineryandherbs.nl/privacybeleid/</a>